Adresa Papa Pavla 7, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 5. јануара 2021.

Upotreba polovnih pomorskih kontejnera kao pomoćnih i stambenih objekata

Sve više naših komintenata zahteva polovne pomorske kontejnere, različitih veličina, da bi ih postavio na svoja imanja. Namere za upotrebu polovnih pomorskih kontejnera su vrlo raličite, od običnih priručnim magacina, preko dobro osmišljenih prostora za čuvanje alata i sitnih poljoprivrednih mašina, do izuzetno ukusno osmišljenih i kvalitetno urednjenih polovnih pomorskih kontejnera u ini stambene jedinice. Videli smo ideje prema kojima se više i to raličitih veličina, polovnih pomorskih kontejnera, spaja u kavdratnu, ili pravougaonu stambenu jedinicu, sa unutrašnjim “dvorištem”, pretvorenim u divan prostor za obedovanje, ii prosto sedenje i odmaranje. Nestvarno izgledaju polovni pomorskikontejneri, smesteni jedan na drugi na dva, tri, pa čak i četiri nivoa, spojeni iznutra kružnim stepenicama.

Uz urednu dokumentaciju, koju Vam nudimo, mozete da podnesete zahtev Elektro-distribuciji za priključenje polovnog pomorskog kontejnera na mrežu, čime dobijate udobnn prostor za boravak u svakoj sredini.

U najnovije vreme, solarna energija, kao i ostale vidovi obnovljive energije, omogućavaju da se polovni pomorski kontejner postavi na mesto udaljeno od svih naselja i pretvori u koristan prostor za ostavu, ili prenoćište, pa čak i prostor za duži boravak.

Prednost polovnog pomorskog kontejnera je što ga, ukolito vam se to ukaže potreba, možete premestiti na drugo mesto, promeniti mu namenu, opremiei u drugu svrhu… U krajnjem slučaju, ukiliko vam kontejner više nije potreban, uvek ga možete prodati, jer je to jedini “objekat” koji, zbog svojih svojstava i prilagodjenosti da podnosi različite vremenske prilike, koji ne gubi na vrednosti, ili je taj gubitak-amortizacija, minimalan.

Polovni pomorski kontejneri imaju imaju CSC sertifikate, što znaći da su oni još uvek spremni za pomoski prevoz. Naši koimntentu su u svoje kontejnere utovarili svoj nameštaj i otpremili ih na svoje novokupljene placeva na Krutu u Egiptu, ali i u Moldaviji, Rusiji…

Sam naziv “polovni pomorski kontejner” govori o rabljenosti, pa samim tim i potrebi da se kontejneri dorade. naši komintenti, u zavisnosti od namene kupljenog polovnog pomoskog kontejnera, pribegavaju prefarbavanju spoljašnjih i unutrašnjih zidova, izolaciji, ili pravljenu krovova i nastrešica. Ulaganja su, uglvnom, mini,alna, pre svega zbog dobrog stanja u kome se plovni pmoski kontejneri, nalaze, ali i kvalitetnog materijala od koga su napravljeni.

Bitno je da se polovni pomorski kontejner postavi na tvrdu podlogu, ili na čvrste stope, kako kontejner, a kasnije prepravlejn u objekat nove namene, ne bi potonu u zemlju.

Iskustva naših saradnika, koji su preradjivali polovne pomoske kontehnere kupcima, govore o lakom radu na promenama, kakovizuelnog izgleda, tako i ugradnji prozore, vrata, pa cak i toaleta i tuš kabina. Unutrašnje pregradjivanje, prema njihovim rečima, predtavlja odmor pri radu.

 

 

 

 

 

Author:

Leave A Comment

-->