Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

Selidbe Beograd – U skladu sa Vašim potrebama, bilo da se radi selidba stanova, selidbe malih domaćinstava, kuća, poslovnih prostora na teritotiji Beograda i okoline, AKOT Vrši kompletne usluge selidbi na celoj teritoriji Beograda, kao i na teritoriji cele Srbije, pa i u/iz inostranstva, ili u bilo koji grad širom Sveta. Selidbe vršimo profesionalnim vozilima, jeftino i brzo, a seliti možemo sve vrste stvari, nameštaj, umetnička dela, teške terete (kasa, sefova, klavira, piana), materijale iz magacina ili robu iz skladišta.

AKOT transport u sklopu selidbe pruža sledeće usluge:

 • Uslugu selidbe na lokalu u Beogradu i okolini,
 • Uslugu selidbe na teritoriji čitave Srbije,
 • Uslugu selidbe iz Srbije ka Inostranstvu i iz Inostranstva ka Srbiji,
 • Prevoz kombijem i kamionom,
 • Besplatna procena selidbe,
 • Potpuna žaštita predmeta, nameštaja, posebnih predmeta i antikviteta,
 • Demontaža i montaža nameštaja,
 • Čišćenje prostora nakon selidbe,
 • Besplatno odnošenje neupotrebljivih stvari na deponiju,
 • Skladišni tj. magacinski prostor od preko 1000 m2,
 • Iznajmljivanje prostora u skladištu ukoliko radite kasnije selidbu.

Kombi prevoz / selidbe Beograd

prevoz kutija beogradU gradu , kao sto je Beograd, sa dodatnim uskim ulicama i teško pristupačnim mestima za parkiranje, idealan je kombi prevoz za prevoz selidbenih stvari u Beogradu. Kombi vozila su pogodna za brzo i lako kretanje u gustom beogradskom saobraćaju i za prilaz gradskim objektima gde se vrši utovar/istovar robe. Takođe, za kombi vozila do 3.5 tone ukupne mase ne važi zabrana kretanja kroz grad u određenim periodima (osim u ulicama gde je zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila), pa je kombi prevoz moguće zakazati za bilo koje doba dana.

Naša kombi vozila bezbedna su i pouzdana, opremljena pratećom opremom koja je neophodna za efikasan transport Vaših stvari, a naši vozači krajnje profesionalni sa velikim iskustvom u selidbama.

Kamionski prevoz / selidbe Beograd

Kamioni imaju mnogo veći tovarni prostor od kombija, te je sjajan izbor kada selidbu želite da obavite odjednom. Za prevoz robe manjim kamionom važe pravila kao i za kombi prevoz, što znači da je dostupno dozvoljeno kretanje po centru grada. Ovakav mali kamion je lagan, brz i okretan, a pogodniji je za selidbe u Beogradu od kombija, jer u njega staje više stvari i lakši je za utovar i istovar. Takođe, može se lako parkirati kao i kombi vozilo.

Za veće stanove od preko 80 kvadrata, i sa većom količinom stvari, najbolje je organizovati selidbe kamionom, kako bi se sve završilo u jednoj turi. Osim selidbi kamionom, vršimo i prevoz gradjevinskog materijala, prevoz paletne i svih drugih vrsta robe, uključući prevoz  teških i specijalnih tereta, kao i opasne robe (ADR).

Cena selidbe Beograd i okolina

Pre početka svake selidbe, morate unapred znati cenu selidbe, a onda tek odlučiti za koju vrstu selidbe i koje opcije Vam najviše odgovaraju. Za nas je svaka selidba drugačije, pa tako prema svakog selidbi postupamo sa velikom pažnjom bilo da se radi i prevozu par kutija ili velikih firmi. Cena selidbe formiraju vise faktora počev od toga da li su vam potrebni radnici ili samo hoćete uslugu prevoza selidbenih stvari. Da li vi sami vršite pakovanje sa ili bez našeg paking materijala ili koristite našu uslugu profesionalnog pakovanja. Cenu diktira i kvadratura prostora tj količine stvari koje selite, da li je potrebno da se kamion preseli stvari , jednom turom ili mora da ima više tura. Takođe cenu diktira i kilometraža same selidbe od mesta sa koga se selite do mesta u koje se selite.

U formiranju cene utiče još:

 • broja spratova, da li postoji lift i koliko je upotrebljiv (da li je putnički ili teretni);
 • da li je potrebna demontaža i montaža nameštaja, kuhinje i koliko;
 • da li potrebno predhodno zadržavanje na nekog drugoj adresu, radi ostavljanja ili uzimanja stvari;
 • da li vam je potreban magacinski prostor za smeštaj stvari;

Iz priloženog vidite da je svaka selidba različita i predstavlja priču za sebe, kako bi dobili preciznu i tačnu cenu, potrebno je izvršiti procenu selidbe. Procena selidbe je besplatna, dovoljno je da nas kontaktirate na jedan od naših brojeva kako bi se dogovorili za tačno vreme procene selidbe.

Besplatna procena selidbe

Ukoliko Vam je potrebna selidba, a dvoumite se kojoj agenciji je najbolje obratiti se, ili niste sigurni koliko bi to moglo da Vas košta – kontaktirajte nas: 065 3 777 293. Za sve naše klijente vršimo besplatnu procenu selidbe. Dolazimo na lice mesta i nudimo Vam najtačnije informacije o vrednosti usluga selidbe. Ovo je naš način da Vam pokažemo da smo uvek na raspolaganju i raspoloženi za saradnju.

Takođe ako se radi o međunarodnim selidbama ili lokalnim selidbama možemo koristiti i savremene tehnologije za procenu selidbe. Procena se vrši uz pomoć video poziva na viberu ili WhatsApp-u, tako da mi imamo uvid u selidbene stvari i prostor koji selimo, i mozemo Vam dati adekvatnu ponudu, sve u cilju zaštite zdravlja ljudi i sredine.

Pakovanje i zaštita

Kad je u pitanju pakovanje stvari za selidbu, Vi možete sami zapakovati sve potrebne stvari sa Vašim paking materijalom ili materijalom koji Vam predhodno mi dostavimo (kutije, folije, zaštita za ivice, trake…). Međutim,  kako pakovanje može biti jako zamoran i stresan posao, i uvek muka nastaje oko toga kako sve dobro spakovati i obezbediti, mi Vam možemo ponuditi uslugu pakovanja svih selidbenih stvari i raspakivanja na željenoj adresi.

Pakovanje i zaštitaNaš profesionalni tim je sa dugim iskustvom i obučen za pakovanje, zaštitu , demontažu, montažu , utovar i istovar selidbenih stvari. Mi Vam nudimo garanciju da će stvari biti upakovane i zaštićene tako da bez i jednog oštećenja stižu na željenu adresu. Stvari pakujemo u kartonskim ambalažama, zatim, različitim vrstama papira, vakum folijama, folijama sa vazdušastim jastučićima (puc puc folija), zaštitnim omotačima i specijalnim sunđerima koje štite ivice da se ne oštete.

Za pakovanje lomljivih stvari od stakla, keramike i porcelana, koristimo kutije sa 5-slojnim kartonom unutar kojih se  stavlja penušasti sunđer radi dodatne zaštite. Kutije se pune do vrha, osim u slučaju transporta osetljivih i lomljivih predmeta. Ukoliko posedujete stvari poput velikih umetničkih vrednosti, stilski nameštaj, skupu elektronsku opremu, nudimo Vam specijalnu zaštitu sa našim tehnikama pakovanja koja uključuje nekoliko slojeva zaštite. Nudimo i uslugu izrade zaštitnog drvenog sanduka po meri.

Odnošenje neupotrebljivih stvari na deponiju

Ukoliko tokom selidbe trebate odvojiti stvari koje su Vam višak ili se vremenom sakupile, a nisu Vam potrebne na novoj lokaciji, nudimo uslugu odvoza nepotrebnih stvari na deponije, Ili,  ako su stvari upotrebljive i mogu da se koriste, a Vama više nisu potrebne, možemo ih pokloniti Crvenom Krstu.

Pogledajte još