Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

Sajamska logistika

AKOT – All kind of transport vam nudi svu neophodnu pomoć prilikom otpreme posiljki na Medjunarodne Sajamske priredbe,koncerte, kongrese i izložbe, kao i prilikom nastupa na sajmovima koji se održavaju na teritoriji Srbije.

 

Nastupi na Sajmovima u Inostranstvu

 

Nudimo vam kompletnu logistiku, od pripreme dokumentacije, do dopreme robe na Vaš štand. Ukoliko robu vraćate u Srbiju, pripremamo Carnet ATA, ili, ukoliko zemlja u koju šaljete robu, nije potpisnik Carnet ATA konvencije, pripremamo privremeni izvoz iz Srbije, privremeni uvoz u zemlju oderišta, a posle sajamske priredbe, povraćaj robe u Srbiju. Kontaktirajte nas na početku priprema za nastup na Sajmovima, kako bi naš stručni ti, zajedno sa vama napravio sve neophodne korake i i kako bismo izbegli nepotrebne troškove.

Nastupi na Sajmovima u Srbiji

Naše preduzeće će u ime partnera iz Inostranstva, u skladu sa pozitivnim propisima, prihvatiti robu, uraditi uvoz na svoje ime, omogućiti da partner nastupi na sajmu, a potom će robu vratiti u Inostranstvo. Pored dokumentacije i prevoza robe, nudimo vam i proizvodnju i postavljanje štandova na svim sajmovima, kako u Srbiji, tako i bilo gde u svetu.

Naš projektantski tim, u skladu sa vašim zahtevima, pripremiće kompletan štand, napraviti matreijale za Sajam prema vašim potrebama i omogućiti vam da se posvetite isključivo prezentaciji vaših prozvoda.

Sajamska logistika

Pogledajte još