Adresa Papa Pavla 7, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

AKOT - ALL KIND OF TRANSPORT

Akot je nastao željom da našim komintentima pružimo najkaviltetnije
usluge prilikom otpreme i dopreme robe, skladištenja, usluga carinjenja,
pakovanja, osigiranja. Preduzeće je nastalo u Aprilu 2019. godine i
zaposljava profesionalce sa višegodisnjim iskustvom u polju logistike,
špediterskog posredovanja, pakovanja, kao i znaje prilikom
spoljnotrgovinskih poslova, koje smo spremni da podelimo sa vama, kad
god se za to ukaze potreba.

Naši logistricki strucnjaci imaju preko 25 godina vrhunskog iskustva u
Avio Saobracaju, pa su Vaše Avio Cargo u najboljim rukama, kako pri
izvozu, tako i u uvozu. Pored uobičajenog servisa, nudimo specijalni
servis pod nazivom ``speed bird``, u kome angazujemo putnika da donese robu sa svake tačke u svetu do odredista, ili odnese sa Vaše adrese do primaoca.

akot about 4

Misija

Misija kompanije AKOT - Novi Sad je da pruži integrisanu logističku uslugu klijentima, uz inovativnost, posvećenost i efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost.

Vizija

Vizija kompanije AKOT - Novi Sad - Srbija je postavljanje standarda i razvijanje logističke infrasturkture u cilju zauzimanja liderske pozicije na regionalnom tržištu, uz osnovne principe održivog razvoja.

KONTAKT

Mi smo uvek tu za sva Vaša pitanja i nedoumice. Ukoliko imate neki specijalni zahtev za našu kompaniju, potrudićemo se da Vam izađemo u susret kako bismo zajedno našli idealno rešenje.

U brodskom transportu imamo izuzetno kvalitetnu saradnju sa brodarima, ali injihovim Agentima, pa je pravo zadovoljstvo organizovanje transporta svih vrsta roba, do svake tacke na svetu i sa svake tacke u svetu do odredista. Posebno obracamo paynju da pored uobicajenih punih kontejnerskih utotava (FCL) i zbirnog kontejnerskog transporta (LCL) nudimo vangbaritne transporta, kao i transport alkoholnih pica po celom svetu.

Kada je brodski transport prespor a avio preskup, Akot ima posebna ponudu SEA-AIR transport za posiljke koje dolaze sa dalekog istoka, koje zahtevaju veću brzinu isporuke od uobičajenog zbirnog pomorkog prevoza (LCL), a ``ne trpe`` cenu avio transporta od polazne do krajnje tacke.

U drumskom transportu nas strucni tim nudi vrhunsku brzinu uz najbolje cene, kako po Evropi, tako i do Irana, Kazahstana, najudaljenijih delova Ruske Federacije, Maroka...

Svaka roba koju posaljete je pokrivena osigurnjima prevozica, ali Vam
nudimo posebnu uslu ``ALL RISK`` osiguranja, cime je svaka steta pokrivena

Tehnologija svakim danom napreduje i sve više potvrđuje svoju prusutnost u svim oblicima u našem životu. Ostali smo u koraku sa novim tehnologijama koje smo implementirali u svakom ključnom procesu transporta robe, utovara i istovara, kao i GPS praćenja pošiljki. Naša zelja je da AKOT postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu transporta i skladištenja robe. To postizemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u resavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog naseg tima. Na ovaj nacin u prilici smo svim nasim sadašnjim i budućim partnerima da ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja!