Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

AKOT - ALL KIND OF TRANSPORT

AKOT je nastao željom da našim komitentima pružimo najkvalitetnije usluge prilikom otpreme i dopreme robe, skladištenja, usluga carinjenja, pakovanja, osiguranja. Preduzeće je nastalo u Aprilu 2019. godine i zapošljava profesionalce sa višegodišnjim iskustvom u polju logistike, špediter-skog posredovanja, pakovanja, kao i znaje prilikom spoljno-trgovinskih poslova, koje smo spremni da podelimo sa vama, kad god se za to ukaze potreba.

Naši logistički stručnjaci imaju preko 25 godina vrhunskog iskustva u Avio Saobraćaju, pa su Vaše Avio Cargo u najboljim rukama, kako pri izvozu, tako i u uvozu. Pored uobičajenog servisa, nudimo specijalni servis pod nazivom ``speed bird``, u kome angažujemo putnika da donese robu sa svake tačke u svetu do odredišta, ili odnese sa Vaše adrese do primaoca.

akot about 4

Misija

Misija kompanije AKOT - Novi Sad je da pruži integrisanu logističku uslugu klijentima, uz inovativnost, posvećenost i efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost.

Vizija

Vizija kompanije AKOT - Novi Sad - Srbija je postavljanje standarda i razvijanje logističke infrastrukture u cilju zauzimanja liderske pozicije na regionalnom tržištu, uz osnovne principe održivog razvoja.

KONTAKT

Mi smo uvek tu za sva Vaša pitanja i nedoumice. Ukoliko imate neki specijalni zahtev za našu kompaniju, potrudićemo se da Vam izađemo u susret kako bismo zajedno našli idealno rešenje.

U brodskom transportu imamo izuzetno kvalitetnu saradnju sa brodarima, ali i njihovim Agentima, pa je pravo zadovoljstvo organizovanje transporta svih vrsta roba, do svake tačke na svetu i sa svake tačke u svetu do odredišta. Posebno obraćamo pažnju da pored uobičajenih punih kontejnerskih utovara (FCL) i zbirnog kontejnerskog transporta (LCL) nudimo vangabaritne transporta, kao i transport alkoholnih pica po celom svetu.

Kada je brodski transport prespor a avio preskup, AKOT ima posebna ponudu SEA-AIR transport za pošiljke koje dolaze sa dalekog istoka, koje zahtevaju veću brzinu isporuke od uobičajenog zbirnog pomorskog prevoza (LCL), a ``ne trpe`` cenu avio transporta od polazne do krajnje tačke.

U drumskom transportu nas stručni tim nudi vrhunsku brzinu uz najbolje cene, kako po Evropi, tako i do Irana, Kazahstana, najudaljenijih delova Ruske Federacije, Maroka...

Svaka roba koju pošaljete je pokrivena osiguranjima prevozi-oca, ali Vam nudimo posebnu uslugu ``ALL RISK`` osiguranja, cime je svaka steta pokrivena

Tehnologija svakim danom napreduje i sve više potvrđuje svoju prisutnost u svim oblicima u našem životu. Ostali smo u koraku sa novim tehnologijama koje smo implementirali u svakom ključnom procesu transporta robe, utovara i istovara, kao i GPS praćenja pošiljki. Naša zelja je da AKOT postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu transporta i skladištenja robe. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog naseg tima. Na ovaj nacin u prilici smo svim našim sadašnjim i budućim partnerima da ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja!