Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

Medjunarodne selidbe po celom Svetu su delatnost za koju imamo svu potrebnu dokumentaciju, pa je samim tim i garancija kvaliteta osigurana. Za selidbu na domaćem terenu, u Beogradu ili bilo kom gradu, na teritoriji cele naše zemlje, ali i isto tako na onom inostranom -medjunarodnom nivou, neophodno je zadatak selidbe poveriti stručnom timu i proverenoj i pouzdanoj agenciji. Profesionalnost usluga selidbi se jednostavnije može organizovati uz stručan tim koji polaže iskustvo, i prepoznaje mogući usputni tok selidbe stvari, sve potrebne elemente, kako bi Vaše stvari stigle bezbedno na novu lokaciju, a Vi, dragi klijenti, prošli sa što manje neizvesnosti.

Da bi se ispunili svi ovi neophodni zahtevi potrebno je mnogo vremena, znanja, iskustva i nerava. Zarad toga, najbolji savet je da se angažuju profesionalne agencije za selidbe koji imaju iskustva u međunarodnim selidbama i potrebne resurse za uspešno i efikasno izvođenje istih. U suprotnom, možete doći u neželjenu situaciju koja iziskuje dodatne troškove, koji mogu biti veliki za Vas kao klijenta.

Ključnu ulogu kod manjih selidbi ima kombi prevoz , pravilno pakovanje robe, korišćenje kutija raznih dimenzija, pozicioniranje i rukovodjenje poverenim stvarima u toku prevoza. Kod nas možete naći svu potrebnu opremu za kompletno opramanje i pakovanje Vaših stvari na bezbedan i pravilan način.

U ponudi su, i na raspolaganju Vama, kutije raznih dimenzija, troslojne i petoslojne, kutije za arhivu sa poklopcem, kutije sa voskom za flaše i tegle, kutije za garderobu sa šipkom, štrec folije, pucketave folije i ostalo, za svu dodatnu potrebnu zaštitu Vaših stvari u toku procesa selidbe. Naši pakeri su ljudi od stručnosti i iskustva, i garantuju da će sve biti upakovano po profesionalnim standardima.

Za neke gabaritnije zahteve za selidbe, na raspolaganju je prevoz kamionskom uslugom sa profesionalnim vozačima sa višegodišnjim iskustvima. Vozila koja se koriste su novije generacije, redovno održavana i spremna za sve destinacije. Zahvaljujući timskoj ekspertizi znamo kako da izbegnemo moguće zamke zbog kojih je moguće ostati zarobljen na granici i čekati satima, ali i danima.

Nudimo kompletna rešenja ili delimične usluge međunarodnog preseljenja. Naši carinski stručnjaci poznaju sve izvozne i uvozne propise različitih država i obezbeđuju pravovremeno carinjenje. Koordiniramo svaku fazu selidbe kako bismo umanjili vremena čekanja i troškove zbog čekanja. Selidbe u inostranstvo kao i pripremu selidbe ćemo izvršiti u najkraćem vremenskom roku i pritom vam ponuditi najpovoljniju cenu

Vama na usluzi, AKOT provereno ima najpovoljnje cene usluge profesionalnog otpremanja stvari van granica zemlje po celom svetu i natrag. Pored transporta robe vršimo i selidbe za / iz Kanade, Australije.

medjunarodne selidbe

Kompletna usluga medjunarodne selidbe

U mogućnosti smo da organizujemo kompletnu medjunarodnu selidbu za sve destinacije sveta (door to door usluga) uz saradnju sa našim renomiranim partnerima.

Tako pored naših standardnih usluga selidbi, kod medjunarodne selidbe možemo Vam ponuditi:

  • besplatne konsultacije oko potrebne dokumentacije
  • carinsko posredovanje kod uvoza/izvoza stvari za selidbu
  • organizacija drumskog, LCL/FCL pomorskog i avio prevoza
  • eksportno pakovanje selidbenih stvari za drugu državu
  • organizaciju isporuke stvari u objekat na odredišnoj lokaciji u drugoj zemlji
  • diplomatske selidbe

Pogledajte još