Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

Transport robe  – Turska – Srbija ( Eksen Lojistik – AKOT )

Transport robe Turska Srbija ima dugu i bogatu istoriju. Srbija i Turska imaju dugogodišnje prijateljske odnose koji se ogledaju u trgovinskim odnosima i saradnji na raznim poljima. Tako je AKOT – all kind of transport sklopio saradnju sa turskom kompanijom Eksen Lojistik. Sve sa ciljem kako bi svojim klijentima ponudi kvalitetniju uslugu. Eksen Lojistik i AKOT sarađuju kako bi pružili najbolje moguće usluge prevoza robe između Turske i Srbije, ali i ostalih balkanskih zemalja. Kombinujući svoja znanja i iskustva u transportu robe, ove dve kompanije pružaju potpunu logističku uslugu koja pokriva sve aspekte prevoza robe, od preuzimanja robe do dostave na odredište.

AKOT Transport Turska Transport

Eksen Lojistik je jedna od vodećih turskih logističkih kompanija u Turskoj. Eksen nudi širok raspon usluga, uključujući prevoz robe, carinsko posredovanje, skladištenje i distribuciju. Kompanija ima veliko iskustvo u prevozu robe između Turske i Srbije te se može pohvaliti kvalitetnom uslugom, brzim i pouzdanim isporukama i konkurentnim cenama.

AKOT – All kind of transport je tako proširio svoju uslugu nudeći svojim klijentima transport iz Turske do Srbije ali i do ostalih Balkanskih država (Makedonije,Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije). Transport se dobija preko kopna (kamionom ili kombijem), shodno tome možemo da vam ponudimo uslugu Kompletni utovari robe ili puni utovari i Zbirni transport robe

Transport robe Turska Srbija – carinska procedura i osiguranje robe

Transport robe Turska Srbija nije bez izazova. Jedan od najvećih problema koji se javlja je duge carinske procedure koje usporavaju proces transporta. Jedna od prednosti korištećenja usluga Eksen Lojistik i AKOT-a je što ove kompanije imaju veliko iskustvo u organizaciji prevoza robe između Turske i Srbije. Obe kompanije poznaju sve relevantne propise, zakone i pravila koja se primjenjuju na međunarodni transport robe. Ove kompanije imaju stručno osoblje koje je sposobno rešiti sve probleme vezane uz transport robe, uključujući carinske procedure, osiguranje i sl.

Uzimajući u obzir važnost transporta robe između Turske i Srbije, važno je izabrati pouzdanog i profesionalnog prevoznika koji će zadovoljiti vaše potrebe u pogledu prevoza robe. Eksen Lojistik i AKOT su dokazane i pouzdane kompanije koje nude širok raspon usluga i koje su stručne u organizaciji prevoza robe između Turske i Srbije.

 

Zahtev Za Uslugom

Mi smo uvek tu za sva Vaša pitanja i nedoumice. Ukoliko imate neki specijalni zahtev za našu kompaniju, potrudićemo se da Vam izađemo u susret kako bismo zajedno našli idealno rešenje.