Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520

Transport robe Kanada je usluga koju možemo ponuditi za ekspresna avionska rešenja ili ekonomičan brodski transport. Bez obzira da li imate hitan paket ili vrednu pošiljku, malu zbirnu pošiljku (LCL) ili pun kontejner (FCL) obezbedićemo rešenje koje odgovara zahtevima trenutka. Kanada, kao jedna od udaljenijih destinacija za naše državljane postaje, iz godine u godinu, sve dostupnija i bliža zahvaljujući blagoj imigracionoj politici, dobrom životnom standardu i mogućnostima za kvalitetan život koje ova zemlja pruža.transport robe kanada

Kanada je jedna od najlepših zemalja na svetu. Ona je druga država po površini na svetu sa svojih 9 950 000 km2 (odmah posle Rusije) izlazi na 2 okeana i 2 hladna severna mora. U Kanadi živi oko 35 miliona stanovnika, i ona je jedna od retkih zemalja gde su stranci dočekani raširenih ruku. Postoji useljenički program preko kog se svake godine prima po nekoliko hiljada ljudi sa svih kontinenata.

Avio transport robe Kanada

AKOT – All kind of transport Organizacije avio transporta svih vrsta pošiljki robu iz i do Kanade po principu „od vrata do vrata“, bez obzira na lokaciju krajnjeg odredišta robe u odnosu na aerodrom u Kanadi. AKOT organizuje multimodalni transport drugim vidovima prevoza od aerodroma do primaoca robe. Organizovanjem kargo čarter letova mogu se trasportovati pošiljke opšteg tipa ili specijalne vrste tereta.Ponuda avio transporta obuhvata i sve prateće aktivnosti za prihvat i otpremu avio pošiljki u izvozu i uvozu:

  • Priprema potrebne dokumentacije
  • Špediterski poslovi
  • Skladištenje
  • Praćenje pošiljke tokom celog puta

Transport živih životinja – organizacija transporta vaših kućnih ljubimaca kao i drugih živih životinja do i iz Srbije. Transport živih životinja zahteva izuzetnu preciznost i profesionalnost, samo na taj način živi teret može i sme biti transportovan avionom.

Zbirni kontejnerski transport  robe Kanada (LCL)

Kada imate malu količinu robe a nije vam bitan (hitan) rok isporuke, kao i tranzitno vreme manje bitno, idelano rešenje je zbirni transport robe iz i za Kanadu. Zbirni kontejnerski transport (LCL) omogućava optimalno i pouzdano rešenje za transport manje količine robe na dugačkim relacijama.

Transport punih kontejnera Kanada (FCL)

Ukoliko posedujete dosta robe ili selidbenih stvari, AKOT- All kind of transport može za vas izvršiti transport punih kontejnera za i iz Kanade. Slanje robe brodom realizuje se korišćenjem standardnih brodskih kontejnera. Ukoliko vas zanima više informacija o dimenzijama i vrstama kontejnera kliknite ovde. Većina robe transportuje se u standardnim 20ft i 40ft kontejnerima međutim kada je potrebno možemo obezbediti i druge vrste kontejnera kako za robu pod temperaturnim režimom tako i za gabaritne robe koje ne mogu da stanu u standardne kontejnere. Kontejnere transportujemo preko luka u Baru, Rijeci, Kopru i Solunu ali i preko drugih evropskih luka (Antverpen, Roterdam, Hamburg, Bremen) kada potrebe nalažu. Servisom pokrivamo sve američke i kanadske luke a preko naših partnera u mogućnosti smo vašu robu preuzeti i dopremiti bilo gde u Americi i Kanadi.

Selidba Kanada

Preseljenje u Kanadu i iz Kanade nije lak i jednostavan posao, postoji više prepeka.Prva prepreka su velika rastojanja – kako od Srbije do Kanade, tako i do destinacija u samoj Kanadi. Ne zaboravite, radi se o ogromnoj zemlji (rastojanje između najvećih gradova Toronta i Montreala je 500 km, do Vankuvera na krajnjem zapadu zemlje ima 3360 km) tako da je potrebna je velika logistička priprema kako bi se transport obavio u roku i bezbedno za vaše stvari.

Druga prepreka koja treba da se reši je veliki broj dozvola i uverenja koje je potrebno skupiti. AKOT – All kind of transport vam umesto vas može pribaviti sva potrebna dokumenta i papire vezane za robu. Izvršićemo detaljno planiranje koje je neophodno kako bi se selidba uspešno realizovala. Preuzećemo vaše stvari na datoj adresi i isporučiti na dogovorenoj adresi. Sami ćemo izvršiti utovar i istovar stvari sa našim profesionalnim timom. Spakovaćemo vaše stvari. Prikupićemo sve neophodne dozvole i izvršiti pripremu potrebne dokumentacije. Obavićemo sve potrebne carinske procedure. Sa nama možete da preselite i vaše vredne stvari, antikvitete, umetnička dela, knjige, kućne ljubimce i sl.

Osiguranje robe Kanada

Međunarodni transport robe za ili iz Kanade koji za svoje klijente vrši AKOT – All kind of transport podrazumeva i osiguranje robe od oštećenja ili drugih negativnih uticaja koji nastanu kao direktna posledica transporta, odnosno činjenjem ili nečinjenjem odgovornih lica – vozača i nekog trećeg lica. Osiguranje počinje da važi od momenta preuzimanja robe – utovara do njene isporuke na konačnu destinaciju – istovara.

U slučaju potrebe, osiguranje robe u međunarodnom transportu se može proširiti (ALL RISK), ali to zavisi direktno od klijenta. Prošireno osiguranje robe u međunarodnom transportu se može dogovoriti prilikom inicijalnog dogovora o transportu, a najkasnije do kompletiranja dokumentacije za transport robe u međunarodnom saobraćaju.

DODATNE USLUGE MEĐUNARODNOG TRANSPORTA ROBE KANADA

Pored samog transporta robe Kanada, svojim klijentima obezbeđujemo i sve ostale usluge koje su u vezi sa međunarodnim transportom robe, kao što su:

– Preuzimanje robe namenjene međunarodnom transportu;

– Priprema robe za transport i utovar;

– Priprema i obezbeđivanje neophodne dokumentacije za međunarodni transport;

– Kontrola dokumentacije i ispunjavanje carinskih procedura – carinjenje robe;

– Kompletne špediterske usluge;

– Transport u međunarodnom saobraćaju širom Sveta;

– Isporuka i istovar robe.