Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 15. новембра 2022.

Diplomatske i konzularne selidbe

Diplomatske i konzularne selidbe su posebna vrsta selidbe koje jer zahtevaju visok nivo bezbednosti i poverenja. Prilikom diplomatskih selidbi potrebno je brzo i efikasno izvršiti selidbu diplomatskog osoblja, članova njihove porodice, kao i samog poslovnog prostora, koji podrazumeva nameštaj i poslovnu dokumentaciju.

Diplomatske selidbe

Upoznati smo i sa svim carinskim procedurama i administrativnim formalnostima koji su deo ovakve diplomatske selidbe. Najčešće su potrebe za diplomatskim selidbama na međunarodnom nivou. Za naše Preduzeće, daleke destinacije nisu prepreka, imamo iskustva u selidbi diplomatskog osoblja i članova njihovih porodica na teritoriji kako Evrope tako i Amerike, Azije i Afrike.

Naš tim ljudi dostupan je za sve vrste zahteva diplomatskog osoblja. Nudimo vam pakovanje stvari u adekvatne ambalaže, demontiranje/montiranje, udoban i bezbedan prevoz i istovar na krajnjoj adresi. Posebno se brinemo o načinu pakovanja i prevoza antikviteta. Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima. Posebno smo opremljeni za adekvatan prevoz kućnih ljubimaca.

Ukoliko želite sami da se spakujete, postoji mogućnost i za to. Dostavićemo vam kutije, ambalažu i zaštitne materijale. Podelićemo sa vama sve što znamo o pakovanju i selidbama.

AKOT može za vas da obavi uslugu odnošenja starog nameštaja, kao skladištenje stvari na kraći ili duži vremenski period.

Kontaktirate nas povodom diplomatske selidbe

Za sve vaše upite i zahteve kada su u pitanju diplomatske selidbe , stručni tim AKOT – All kind of transport, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana. AKOT Sve zahteve komitenata za diplomatske selidbe detaljno razmatra. Sve selidbe sprovodi u skladu sa klijentovim željama.

Stručni tim AKOT-a daje predlog kako posao obaviti na što efikasniji način uz angažovanje optimalnog broja radnika i vozila koja odgovaraju količini stvari za transport. Ceo proces procene i konsultacije u vezi diplomatske selidbe je BESPLATAN. Mi smo uvek tu za sva Vaša pitanja i nedoumice.

Author:

Leave A Comment

-->