Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 6. јуна 2023.

Međunarodne Selidbe Kanada

Međunarodne selidbe Kanada – mogu biti uzbudljiv korak ka novom životu. Uz dobro planiranje, angažovanje pouzdane selidbene kompanije kao što je AKOT – All kind of transport i primenu saveta za efikasno pakovanje, možete ostvariti bezbrižnu i uspešnu selidbu.

Selidba u drugu zemlju, posebno u prelepu Kanadu, može biti uzbudljivo, ali i zahtevno iskustvo. Kanada (engl. Canadafr. Canada) je država u Severnoj Americi koja se nalazi severno i istočno od Sjedinjenih Američkih Država. Na zapadu Kanade se nalazi Tihi okean. Na severu Severni ledeni okean, a na istoku Atlantski okean. Kanada je sa površinom od 9.976.670 km² druga po veličini država u svetu, posle Rusije. Glavni grad Kanade je Otava, a najveći grad je Toronto. Ostali veći gradovi su MontrealEdmontonCalgaryQuebecVankuver i Vinipeg.

Doseljavanje Srba u Kanadu

1850. godine prvi Srbi, najverovatnije iz Boke Kotorske i južne Jadranske obale. Emigrirali su u Kanadu duž reke Frejzer i u Vankuver. To su većinom bili mladi momci koji su bavili rudarstvom i šumarstvom.

Drugi talas srpskih doseljenika veže se za osamdesete godine devetnaestog veka. Do početka dvadesetog veka Srbi su se doseljavali i u druge delove Kanade, naročito u provinciju Saskačevan, gde je značajan broj migranata poticao iz Vojvodine, pa tako srpska zajednica u Redžajni potiče iz ovog vremena. Između 1907. i 1908. veliki broj Srba emigrirao je u Kanadu iz SAD-a radeći u rudnicima uglja, železnicama i na izgradnji puteva. Do početka Prvog svetskog rata veliki broj Srba naselio se u provinciji Ontario, u TorontuHamiltonu i na Nijagarinim vodopadima.

Treći talas doseljavanja Srba u Kanadu veže se za period između dva rata, posebno između 1924—1929. i 1934—1939. Većina ovih migranata smestila se u industrijskim centrima u Ontariju.

Četvrti talas srpskih migranata bio je period nakon Drugog svetskog rata (1947—1953). To su uglavnom bili visoko obrazovani ljudi.

Peti talas, posle 1955. godine činili su ugavnom fakultetski obrazovani ljudi pomagani od strane porodice ili prijatelja.

Kraj dvadesetog veka i početak rata u Jugoslaviji uzrokovao je novi talas srpskih migranata u Kanadu.

Bez obzira na razloge za selidbu – bilo da je u pitanju pronalaženje boljih poslovnih mogućnosti, studiranje ili jednostavno želja za novim avanturama – važno je da se dobro pripremite i organizujete. U ovom blogu, istražićemo ključne razloge zašto je AKOT – All kind of transport pravi izbor za vašu selidbu u Kanadu, istaknuti njihove usluge i kako vam mogu pomoći da pređete bezbedno i bez stresa.

Međunarodne selidbe Kanada – Iskustvo i ekspertiza 

transport robe i selidbe kanadaAKOT-ova stručnost i iskustvo u selidbama su bez premca. Sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, naš tim poseduje znanje i veštine potrebne za efikasnu organizaciju međunarodne selidbe. Bilo da se radi o selidbi domaćinstva ili premeštanju poslovanja u Kanadu, AKOT će vam pružiti sigurnost i pouzdanost.

Celokupna logistička podrška

AKOT pruža sveobuhvatnu logističku podršku tokom međunarodne selidbe. Od početnog planiranja, pakovanja i obezbeđivanja transporta do carinskih procedura i dostave na odredište, mi će se pobrinuti za sve detalje. Stručni tim će vam pomoći da izaberete najbolji način transporta i pružiti vam sve neophodne informacije o carinskim propisima i dokumentaciji.

Fleksibilne i prilagođene usluge

Svaka međunarodna selidba je jedinstvena, a AKOT to razume. Pružamo fleksibilne i prilagođene usluge kako bi zadovoljili vaše specifične potrebe. Bez obzira da li vam je potrebna kompletna usluga pakovanja i prevoza ili samo transport robe, AKOT će prilagoditi svoje usluge prema vašim zahtevima i budžetu.

Sigurnost i zaštita

Vaša bezbednost i zaštita su prioritet za AKOT. Koristimo najnoviju tehnologiju i kvalitetnu opremu kako bi obezbedili da vaše stvari stignu sigurno i neoštećene na odredište. Stručni radnici će pažljivo rukovati vašim nameštajem, ličnim stvarima i osetljivim predmetima, pružajući vam mir tokom celog procesa selidbe.

Odlična reputacija i zadovoljni klijenti

AKOT uživa u izvrsnoj reputaciji u industriji selidbi. Imamo veliki broj zadovoljnih klijenata koji svedoče o našoj profesionalnosti, efikasnosti i pouzdanosti.

Prilikom međunarodnih selidbi, posebno u zemlju kao što je Kanada, važno je imati pouzdanog partnera. AKOT – All kind of transport nudi sveobuhvatne usluge selidbe i logističke podrške kako bi vaša selidba bila sigurna, efikasna i bez stresa. Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim AKOT – All kind of transport, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.

Author:

Leave A Comment

-->