Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 9. децембра 2021.

MEĐUNARODNE SELIDBE, SELIDBE U INOSTRANSTVO

Međunarodne selidbe jesu kompleksne i po pravilu dugo traju, a sa AKOT- All kind of transport sve možete da završite u najkraćem roku. U zavisnosti od vaših finansijskih mogućnosti i količine selidbenih stvari koje selite u inostranstvo kao i da li je selidba u države Evropske unije ili u neke udaljene države (SAD, Kanada, Australija, Rusija itd) možete odabrati:

  • zbirni prevoz (drumski, vazdušni, pomorski) i
  • pojedinačan prevoz (kombi, kamion).

Naravno, druga varijanta se odnosi na države EU gde je takav vid prevoza zbog blizine isplativiji ili ako želite da teretno vozilo bude angažovano samo za prevoz vaših selidbenih stvari. Imamo priliku da vam prenesemo jedno od naših mnogobrojnih selidbi u inostranstvo.

Međunarodne selidbe – Naše iskustvo

Pakovali smo selidbene stvari jednog diplomate. Pošiljalac je proveo šest godina u Srbiji pa je i količina stvari bila primerena.

Pakovanje je uradjeno za 2 radna dana, naša obaveza je bila i:

  • utovar u kontejner
  • izvozno carinjenje
  • prevoz do odredišne luke
  • prevoz do adrese primaoca
  • osiguranje robe u transportu

Kod pakovanja robe i otpreme, izuzetno je važna kvalitetna procena količine robe, kako bi se obezbedio odgovarajući prevoz, ali dogovorio vremenski rok pakovanja i pražnjenja objekta. Tokom pakovanja pravimo spisak stvari, neophodan za obavljanje carinskih formalnosti, kao pripremanje osiguranja. Od pošiljaoca tražimo da potvrdi da li je zadovoljan kvalitetom pakovanja, kao i da iskaže vrednost robe za osiguranje.

Međunarodne selidbe

U zavisnosti od zahteva pošiljaoca robe, organizujemo i carinjenje robe na odredištu, dostavu do vrata primaoca, unošenje u apartman, raspakivanje, iznošenje otpada. Po sistemu “ključ u ruke”, ukoliko vlasnik robe zahteva, sve stavri koje selimo, rasporedjujemo po prostorija, ormarima, ostavama… Nameštaj sklapamo, pričvršćujemo za zidove, lustere i lampe postavljamo na mesto koje vlasnik robe odredi. Vlasnici, uglavnom, žele da prisustvuju raspakivanju stvari, da se uvere da je sve stiglo ispravno, ali i da sami rasporede stvari radi dalje upotrebe.

Sam posao selidbe u Inostranstvo, ne završava se trenutkom otpreme robe iz Srbije, iako ne učestvujemo u uvoznom carinjenju na odredištu i dopremi stvari, već pratimo pošiljku do mesta preuzimanja od strane  drugog Agenta. Od vlasnika robe čekamo potvrdu da su stvari stigle u ispravnom stanju.

Svakom poslu pristupamo odgovorno, sa željom da nas komintent preporuči eventualnom budućem korisniku naših usluga.

Author:

Leave A Comment

-->