Adresa Papa Pavla 7, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 12. септембра 2022.

Selidbe Austrija

Selidbe Austrija je veoma popularna usluga kod klijenta iz Srbije. Srbi su posle Nemaca i Rumuna treća najbrojnija grupacija stranog stanovništva u Austriji, pokazuju zvanični podaci „Statistika Austrija“. Izveštaj o migraciji za 2020. godinu pokazuje da od ukupnog stanovništva u Austriji, stranci čine 17,1 odsto, dok je broj ljudi sa srpskim državljanstvom koji žive u Austriji 122.116.

Samo u glavnom gradu Beču od 1.8 miliona stanovnika, 4,2 % vodi poreklo sa ovih prostora.

 

Selidbe austrija

Selidbe u Austriji su komplikovane. Ipak je potrebno preći nekoliko granica, radi se o zemlji koja je članica Evropske Unije gde vladaju strogi zakoni i pravila koja se moraju poštovati.

Selidbe austrijaSelidbe austrijaUkoliko planirate da se preselite u Austriju, trebalo bi da imate u vidu sledeće: Sva dokumentacija od izvoda iz matične knjige rođenih, venčanog lista, diplome, potrebno je prevesti na nemački, francuski ili holandski jezik. Kada se doselite, u roku od tri dana morate se prijaviti lokalnim vlastima. Apliciranje za boravišnu vizu je obavezno u ambasadi u Beogradu jer naša zemlja nije članica EU.

AKOT- All kind of transport će vam olakšati selidbu jer pribaviti svu papirologiju oko stvari koja je potrebna za selidbu u Austriju.

Selidbe Austrija radimo 365 dana u godini, vikendom i praznicima u vreme koje vama odgovara.

Nudimo vam bezbedan transport robe i selidbe za službenike ambasada, privrednih društava, stranih kompanija do svih gradova u Austriji, poput Beča, Graca, Linca, Inzbruka, Filaha, Salcburga, Klagenfurta, Bregenca i još mnogih drugih.

Selidbe austrija

Usluga Selidbe iz Austrije za Srbiju

Selidbe iz Austrije za Srbiju, jesu mnogo ređe nego u obrnutom pravcu, ali ih takođe uspešno realizujemo. Uglavnom su to privatni razlozi, a najčešće slučaj je povratak u Srbiju kad naši državljani steknu austrijsku penziju. Austrija i Srbija su relativno blizu, što je prednost. Takođe možemo da vam obezbedimo i kutije za pakovanje, streč folije i puc-puc folije za zaštitu nameštaja. Na raspolaganju smo vam i kad je u pitanju priprema potrebne putne dokumentacije i papirologije za carinu do najsitnijih detalja.

Author:

Leave A Comment

-->