Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 9. октобра 2022.

Selidbe Nemacka – Medjunarodne selidbe

Selidbe Nemacka – usluga koju AKOT ( All kind of transport ) nudi na teritoriji cele Nemačke. Na raspolaganju imamo najkvalitetna vozila, dostupna Vama u skladu sa vašim potrebama, kvalitet i vozila koja se stalno održavaju i servisiraju.

Selidbe NemackaOko 450.000 Srba živi u Nemačkoj, 100.000 više nego što ih je u Austriji i 200.000 više nego u Švajcarskoj. Godišnje ih u proseku u Nemačku ode oko 25.000. Građani Srbije u Nemačkoj uglavnom žive u industrijski moćnim pokrajinama – Severnoj Rajni-Vestfaliji, Bavarskoj, Baden-Virtembergu, Hesenu, Berlinu, Hamburgu…

AKOT Nudi kompletnu uslugu selidbi gde obezbeđujemo profesionalan tim radnika sa velikim iskustvom u pakovanju i zaštiti selidbenih stvari, montaže i demontaže nameštaja, skladištenje stvari i robe, kao i odvoz stvari na deponiju.

Selidbe Austrija radimo 365 dana u godini, vikendom i praznicima u vreme koje vama odgovara

 

Selidbe Nemacka i potrebna dokumentacija

Ako se selite u Nemačku, prvo o čemu biste trebali razmisliti je vaša viza. Ljudima koji žive u nekoj od zemalja članica EU nije potrebna viza, već samo važeći pasoš ili lična karta.

Radna dozvola u Nemačkoj

Boravite li u Nemačkoj duže od tri meseca, možete podneti zahtev za dozvolu boravka, nakon čega je vrlo jednostavno dobiti dozvolu za rad. U Nemačkoj postoje različite vrste dozvole za rad kao što su opšta radna dozvola za rad, specijalna profesionalna nemačka radna dozvola, radna dozvola za samozaposlene u Nemačkoj, nemačka radna viza za državljane EU, radna dozvola „Van Der Elst“ Nemačka i neke druge, zavisno od vaše svrhe selidbe u Nemacku.

Osnovna dokumentaija:

  • Uverenje o registraciji (Meldebescheinigung);
  • Boravišna dozvola (Auftenhaltserlaubnis);
  • Dokaz o ponudi za posao, tj. overeno pismo poslodavca;

Usluga Selidbe iz Nemacke za Srbiju

Selidbe iz Nemacke za Srbiju, jesu mnogo ređe nego u obrnutom pravcu, ali ih takođe uspešno realizujemo. Uglavnom su to privatni razlozi, a najčešće slučaj je povratak u Srbiju kad naši državljani steknu austrijsku penziju. Nemacka i Srbija su relativno blizu, što je prednost. Takođe možemo da vam obezbedimo i kutije za pakovanje, streč folije i puc-puc folije za zaštitu nameštaja. Na raspolaganju smo vam i kad je u pitanju priprema potrebne putne dokumentacije i papirologije za carinu do najsitnijih detalja.

Selidbe Nemacka specijalnih tereta i mašina,u zemlji i inostranstvu

Ova usluga namenjena je svim komitentima koji imaju potrebu da presele sefove, kase, opremu veće tezine ili dimenzija. Naša specijalnost je manipulacija, sa maksimalnom zaštitom, tereta koji predstavlja opterećenje pri pomisli da ih morate preseliti.

Pod selidbom specijalnog tereta smatramo i selidbe umetničkih predmeta visoke vrednosti (slike, vaze, lusteri svih dimenzija, statue, muzejski eksponati…)

Author:

Leave A Comment

-->