Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 22. марта 2021.

Transport robe Amerika

Transport robe Amerika (za i iz Amerike) je veoma tražena usluga ka dalekim destinacijama koju AKOT može da ponudi svojim klijentima. Razlog toga je što je Amerika bila i ostala jedna od najtraženijih destinacija za emigraciju.  Amerika je takođe i veoma atraktivna zemlja kako za različit izvoz robe tako i za uvoz određene robe u Srbiju. Sjedinjene Američke Države jedno su od najvećih i najbogatijih potrošačkih društava, koje pruža odlične šanse za prodaju širokog spektra proizvoda i usluga.

Srbija pored 122 zemlje, može u SAD da izvozi bez carina ili sa minimalnom carinom određenu robu. Bescarinski izvoz odnosi se na više od 4.900 proizvoda, od kojih je najveći broj industrijskih i poljoprivrednih proizvoda. Takođe, roba mora da zadovolji i kriterijum porekla – najmanje 35% vrednosti robe mora da bude proizvedeno u Srbiji, kao i da bude direktno isporučena iz Srbije.

Kada je transport robe Amerika u pitanju AKOT može da ponudi prevoz robe avionom ili kontejnerom. Ako imate hitan paket ili vrednu pošiljku, malu zbirnu pošiljku (LCL) ili pun kontejner (FCL) AKOT Vam može obezbediti najbolje moguće rešenje uz minimalne troškove.

Transport robe Amerika

Transport robe Amerika brodom (kontejnerima)

Nudimo vam prevoz svim vrstama kontejnera, uključujući i kontejnere sa kontrolisanom temperaturom (Frigo kontejnere ), kao i kontejnere sa otvorenim krovom. Ukoliko vaša pošiljka nije hitna, slanje robe za ili iz Amerike brodom je uvek najekonomičnije rešenje – posebno za velike i teške pošiljke. Naravno, puni kontejnerski utovari (FCL) su najpovoljnija rešenja, međutim ukoliko imate manje robe i treba vam LCL (zbirni) servis jednako smo ekonomični. Bez obzira da li imate malu kutiju ili paletu mi ćemo obezbediti zbirno rešenje kako u uvozu tako i u izvozu za Ameriku.

Avio transport za i iz Amerike

Ukoliko imate hitne pošiljke za ili iz Amerike rešenje je naš servis avionskog transporta. U izvozu za Ameriku robu šaljemo preko aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Robu prilikom uvoza u Beogradu dočekuju naši specijalisti na aerodromu Nikola Tesla gde se roba carini i nakon carinjenja dostavlja na vašu adresu.

Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim AKOT – All kind of transport, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.

Author:

Leave A Comment

-->