Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 18. децембра 2022.

Transport robe kontejnerom

Transport robe kontejnerom je jedan od načina prevoza stvari koji se često koristi za međunarodni transport. Kontejneri su velike metalne kutije koje se koriste za transport robe brodom, vozom ili kamionom. Oni su pogodni za transport velikih količina robe jer su robustni i otporni na vremenske uslove.

Transport robe brodom je naročito isplativ vid transporta na dugim relacijama, kao što su Kina – Evropa. AKOT organizuje prevoz sve vrste robe poput rasutih, generalnih ili tečnih tereta, kao i vangabaritnih ili specijalnih tereta.

Postoje različiti tipovi kontejnera koji se koriste za transport robe, uključujući standardne kontejnere za transport robe, kontejnere za transport životinja, kontejnere za transport hladnjača i kontejnere za transport rasutih tereta.

Da bi transport robe kontejnerom bio uspešan, potrebno je da se robe pravilno pakuje. To podrazumeva da se robe treba dobro zaštititi od oštećenja tokom transporta, te da se mora poštovati težina i dimenzije kontejnera.

Transport robe kontejnerom

Kada se transport robe kontejnerom organizuje, važno je da se utvrdi ruta prevoza i da se dogovore uslovi prevoza sa kompanijom koja će se baviti transportom. Takođe je važno da se uradi procena vrednosti robe i da se osigura odgovarajuća osiguranja za slučaj gubitka ili oštećenja robe tokom transporta.

Ukoliko planirate da transportujete robe kontejnerom, savet je da se posavetujete sa profesionalnom kompanijom za transport robe koja će vam pomoći da organizujete prevoz i da se pozabavite svim potrebnim formalnostima. AKOT vam stoji na raspolaganju za celu organizaciju i pripremu dokumentaciju prilikom slanja robe kontejnerom. Posedujemo uslugu ključ u ruke.

Prodaja kontejnera (novih ili polovnih) za skladištenje ili transport različite vrste robe, kao i njihov transport do željene adrese.

Sa širokom mrežom dobavljača  kontejnera, AKOT nudi veliki izbor visokokvalitetnih transportnih (prekookeanskih) kontejnera.  Posedujemo kontejnere za prodaju ili iznajmljivanje uz dostupnost koja nema premca.  Postoji i mogućnost transporta do bilo koje adrese. Sa različitim tipovima kontejner za skladištenje ili transporta, naši iskusni agenti pomoćiće vam da odaberete pravi kontejner prema vašim potrebama. Nastojimo da pomognemo vašem poslovanju da se razvija i širi. Nudimo brze rokove isporuke i možemo dogovoriti isporuku kontejnera direktno na vašu adresu.

Author:

Leave A Comment

-->