Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 7. марта 2023.

Transport robe Srbija

Transport robe Srbija predstavlja ključnu kariku u funkcionisanju privrede. Transport robe u Srbiji predstavlja važnu kariku u lancu snabdevanja, jer omogućava efikasan prevoz robe od proizvođača do kupaca. Srbija je centralno pozicionirana u regionu. To znači da se njene transportne veze koriste za prevoz robe ne samo unutar zemlje, već i za tranzit tereta između Evrope, Bliskog istoka i Azije.

Saobraćajna infrastruktura – Transport robe Srbija

Saobraćajna infrastruktura u Srbiji se sastoji od putne, železničke, rečne i vazdušne mreže. Glavni transportni putevi u zemlji su autoputevi i magistralni putevi koji povezuju glavne gradove i industrijske zone u Srbiji. Železnička mreža u Srbiji je takođe značajna i sastoji se od 3.809 kilometara pruga koje povezuju gradove i industrijske zone. Kao i teretne železnice koje prevoze teret između Srbije i drugih zemalja. Pored toga, rečni transport koristi se za prevoz robe duž Dunava i Save, dok se vazdušni saobraćaj koristi uglavnom za prevoz tereta i putnika između Beograda i drugih gradova u Evropi i svetu.

Transport robe Srbija – AKOT – All kind of transport

Transport robe SrbijaAKOT ima dugogodišnje iskustvo u transportu robe u Srbiji i regionu. AKOT – All kind of transport poseduje visoko kvalifikovane zaposlene koji su stručnjaci u svojim oblastima. Oni su uvek spremni da pomognu klijentima u svim aspektima transporta robe, od pakovanja i pripreme robe za transport, do organizacije i praćenja isporuke.  AKOT ima i modernu tehnologiju koja omogućava da se roba prati u realnom vremenu. To nam omogućava da se transport odvija na najefikasniji i najsigurniji način.

AKOT poseduje sopstvene skladišne prostore i pruža usluge skladištenja i distribucije robe. Našaa skladišta su moderna, opremljena za čuvanje svih vrsta robe i prilagođena su savremenim standardima logistike. Osim skladišnih prostora, AKOT može da obezbedi i carinska skladišta, što omogućava carinski tretman robe i lakše izvozno-uvozne procedure.

Kompanije koja se bave transportom robe u Srbiji treba da se fokusiraju na razvoj ekološki prihvatljivih transportnih rešenja. AKOT se trudi da što više da koristi savremena vozila koja manje zagađujuća i imaju efikasniju u potrošnju goriva. Takođe, AKOT ima snažnu mrežu partnera širom sveta, što omogućava brz i efikasan transport robe ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim AKOT – All kind of transport, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.

Author:

Leave A Comment

-->