Adresa Valentina Vodnika 19, Novi Sad
Telefon 021-66-22-520
/ 16. фебруара 2023.

Zbirni transport robe Turska – Srbija

Zbirni transport robe Turska – Srbija predstavlja najbolju opciju prevoza robe za firme koje nemaju potrebu za pune utovare, već samo za transport manje količine robe.  Zbirni transport je proces u kojem se više pošiljki iz različitih firmi kombinuje u jedan kamion kako bi se smanjili troškovi transporta i učinio proces efikasnijim.

U slučaju transporta robe iz Turske u Srbiju, kamion se obično napuni raznim vrstama robe, od elektronike, tekstila i obuće do namirnica i građevinskog materijala. Kamion također može biti koristan i za male preduzetnike koji ne mogu platiti čitavu kamionsku pošiljku. U ovom slučaju, oni mogu samo platiti deo kamionskog tereta, dok drugi delovi tereta pripadaju drugim firmama.

Zbirni transport robe Turska - Srbija

Robna razmena između Turske i Srbije

Robna razmena između Turske i Srbije postaje sve intenzivnija iz godine u godinu. Turska i Srbija imaju dugu istoriju međusobne trgovine. Njihov odnos koji se temelji na tradicionalnoj i kulturnoj sličnosti, uz prijateljstvo i saradnju u svim oblastima. Kako se trgovinska razmjena između ovih zemalja povećava, raste i potreba za sigurnim, pouzdanim i brzim transportom robe.

Turska je zemlja koja se nalazi na granici između Evrope i Azije. Ova pozicija čini Tursku jednom od najznačajnijih trgovinskih zemalja u svijetu, zbog čega se mnoge firme odlučuju na transport svoje robe preko Turske. S druge strane, Srbija je tranzitna zemlja za mnoge kamione koji prolaze kroz Balkan, prema zemljama Evrope. Uz to, Srbija ima značajan uvoz iz Turske, što znači da postoji konstantan protok robe između ove dvije zemlje.

Trgovinski odnos Srbije i Turske, koji se godinama unazad ubrzano razvija, protiče i u 2021. godini u znaku rasta. Trgovina između dve zemalja u prva tri kvartala porasla za 37,9% i dostigla vrednost od 1,4 milijarde dolara. Turska u Srbiju najviše izvozi tekstil, proizvode iz automobilske i mašinske industrije, belu tehniku, gvožđe i čelik, kao i sveže voće i povrće. Turska uvozi iz naše zemlje gume, duvan, bakar i plastiku i proizvode iz mašinske industrije, pokazuju podaci Privredne komore Srbije.

Zbirni transport robe Turska  Srbija – AKOT usluga

AKOT- All kind of transport  – nudi uslugu zbirnog transporta robe Turska – Srbija kao i Srbija – Turska 2 puta nedeljno. Nudimo uslugu prevoza robe od vrata do vrata, uključujući prikupljanje robe, carinske procedure i isporuku robe na odredište. AKOT nudi zbirni transport robe po konkurentnim cenama i uz visok nivo sigurnosti robe tokom transporta.

Postoji nekoliko razloga zašto se sve više firmi odlučuje za AKOT-ovu uslugu zbirnog transporta:

  • Zbirni transport robe kamionom je brz i efikasan način transporta robe iz Turske u Srbiju. Kako se nekoliko pošiljaka kombinuje u jedan teret, troškovi transporta su smanjeni. AKOT za vas optimizuje troškove tako da dobijate najbolju cenu na tržištu;
  • Ovaj način transporta omogućava preciznu kontrolu nad teretom i vremenom isporuke. Kamion se prati od polaska do dolaska, što omogućava praćenje statusa tereta u realnom vremenu. Ovo znači da se roba može pratiti od trenutka utovara do trenutka isporuke, što smanjuje rizik od gubitka robe;
  • Kamionski transport je fleksibilan način transporta koji se može prilagoditi različitim vrstama robe i zahevima kupaca. Kamioni su opremljeni različitim vrstama opreme i tehnologije kako bi se osiguralo da se roba transportuje na siguran i efikasan način;
  • Zbirni transport robe Turska – Srbija kamionom ima i ekološke prednosti. Kombinovanje nekoliko pošiljaka u jedan teret smanjuje broj kamiona koji su potrebni za transport, što dovodi do smanjenja emisije štetnih gasova u atmosferu;

Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim AKOT – All kind of transport, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.

Author:

Leave A Comment

-->